MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Z orkiestrą po Odrze. Rejs dla melomanów już w sobotę. Liczba miejsc jest ograniczona

NOWE
Z orkiestrą po Odrze. Rejs dla melomanów już w sobotę. Liczba miejsc jest ograniczona

Krótka przygoda polskiej deblistki w Rabacie

NOWE
Krótka przygoda polskiej deblistki w Rabacie

Polecamy

Przyszedł do skateparku z kijem bejsbolowym, bo młodzież zaczepiała jego syna

Przyszedł do skateparku z kijem bejsbolowym, bo młodzież zaczepiała jego syna

W latach 90. nie mogli opędzić się od fanek. Powraca kultowy polski zespół

W latach 90. nie mogli opędzić się od fanek. Powraca kultowy polski zespół

Nie zaszczepiła synka. Sąd zmusił ją do szczepienia i ukarał grzywną. Czy to możliwe?

Nie zaszczepiła synka. Sąd zmusił ją do szczepienia i ukarał grzywną. Czy to możliwe?